Jens-Otto Andersen
Siden 2. Verdenskrig har landbruget og vores fødevarer forandret sig på en gennemgribende måde, og parallelt hermed den danske madkultur. Pasta, pizza, sushi og meget andet har holdt deres indtog, og forarbejdningsindustrien med færdigretter har støt stigende omsætning.
Hvad betyder det i denne sammenhæng at spise økologisk og biodynamisk? Hvordan får vi vitaliteten tilbage i køkkenet og op på tallerkenen? Og hvordan kan vi inspireret af antroposofien skabe en ny madkultur?
Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl.19.30
Pris: 85.- / 65.-
Arr. nr. 2019-106
Jens-Otto Andersen. * 1949. Landbrugsuddannet, agronom, ph.d. fra Landbohøjskolen. Har siden 1997 arbejdet som koordinator i Biodynamisk Forskningsforening. Har samarbejdet med tyske og hollandske forskere omkring udvikling af biokrystallisations-metoden. Skrev i 2016 bogen Vitalitet – fra muld til mave. Arbejder p.t. med en metode til at undersøge agurkers vitalitet.