Indlæser Begivenheder

Oplæg ved læge Thomas Johansen

Rudolf Steiner holdt i april 1920 den første foredragscyklus for læger, knapt et halvt år efter grundlæggelsen af den første Waldorfskole i sommeren 1919. Begge initiativer op-stod kort efter afslutningen af 1. Verdenskrig, men også efter den første velbeskrevne verdensomspændende epidemi – pandemien vi kender som ’den spanske syge’. 

Den antroposofiske medicin og Waldorfskolebevægelsen er siden udviklet og spredt over hele verden. De står i dag begge for en individcentreret og menneskeværdig udvidelse af gængs praksis inden for pædagogik og lægekunst. Ved at fordybe os i kimen til denne udvikling kan vi se den antroposofiske medicins og pædagogiks stilling i dag og se på de opgaver fremtiden vil stille os.

Der er fortsat mange frugter at høste fra de kim, der blev lagt for 100 år siden. Kim, som virker endnu mere aktuelle for os, der lever i en tid med en ny pandemi og nye krige, såvel på ydre som indre planer.

Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl. 19.30
Pris: 100.-
Arr. Nr. 2021-102

Tomas Johansen. *1969, er speciallæge i almen medicin og praktiserende læge. Lægekonsulent ved flere antroposofiske institutioner. Faglig leder af Helsecenter Marjatta med antroposofisk medicin som specialområde. Aktiv i undervisnings- og uddannelsessammenhænge inden for primært antroposofiske uddannelser.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top