Er de økologiske ikke gode nok? Og hvad er egentlig forskellen?
Foredrag og dialog om forskelle og ligheder mellem økologisk og biodynamisk dyrkning.
Biodynamiske fødevarer er økologiske – men de er mere end det. Hvad er dette ”mere”, og gør det nogen forskel
for mig som forbruger? Og hvad med jordens frugtbarhed, planternes sundhed og miljøet i det hele taget? Er der
videnskabeligt bevis for, at det virker. Eller er det mest hokuspokus og noget med månen og kohorn og Steiner?
Hvad er grunden til, at flere økologer nu lægger om til biodynamisk dyrkning, og at mad- og vinfolk i stigende
grad vælger biodynamiske varer?
Det er nogle af de spørgsmål, vi vil komme ind på – plus dem, deltagerne bringer ind i samtalen. Biodynamisk
dyrkning er ikke ’gammel vin på nye flasker’, men en ny måde at se sammenhænge mellem muld, mad og
mennesker. Det er den første moderne økologiske metode og stadig den mest avancerede, både filosofisk,
spirituelt og praktisk, så emnet er stort og spændende.
Foredragsholder: Klaus Loehr-Petersen
Klaus Loehr-Petersen. Projektleder og informationsansvarlig i Foreningen for Biodynamisk Jordbrug, Økologiens
Hus, Århus. Faguddannet materialist, har arbejdet mange år med jordbrug, ernæring og kostvejledning.
Bestyrelsesmedlem i Biodynamisk Forskningsforening og Nordisk Forskningsring for Biodynamisk Dyrkning.
Dato og tid: Onsdag den 25. september 2024, kl. 19.30
Pris: 85 kr./70 kr. (pensionister og studerende)
Arrangør: Antroposofisk Selskab, Odense Gruppen
Denne begivenhed er allerede afholdt.