Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag af Kirsten Skjerbæk

Rudolf Steiner blev engang spurgt om, hvorfor der ikke er flere mennesker, der har udviklet en evne til åndelig skuen. Han svarede at det er et spørgsmål om ernæring. Når Rudolf Steiner udtaler sig om ernæring har det ofte en relation til menneskets bevidsthedsudvikling, men også til spørgsmål om næringsmidlernes kvalitet og nærende kræfter. Det er spørgsmål, som stadig er aktuelle f.eks. i forhold til det hensigtsmæssige i en hhv. vegetarisk, vegansk eller animalsk kost.

Foredraget vil beskrive Rudolf Steiners bud på en ernæring, der nærer hele mennesket, som består af legeme, sjæl og ånd. Hermed vil forskellen mellem en vegetarisk kost og en kost, der indbefatter kød, blive belyst. Forholdet mellem vegetarisk og vegansk kost kommer også i spil. Vi vil se på, hvilke kræfter de forskellige ernæringsformer udvikler og styrker, og hvilke der hæmmes. Vi kommer heller ikke uden om den individuelle frihed og dermed nogle bud på, hvordan vi kan ernære os for at opnå åndelig indsigt.

Der bliver plads til spørgsmål og debat.

Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl.19.30
Pris: 85.- / 65.-
Arr. nr. 2019-509

Kirsten Skjerbæk. *1957. Uddannet cand. pharm. og ernæringsterapeut. Har i 38 år beskæftiget sig med Rudolf Steiners antroposofi.