Indlæser Begivenheder

Foredrag af Jesper Schrøder

I bogen Dobbeltgængerens hemmelighed. Geografisk medicin beskriver Rudolf Steiner to åndsvæsner, som er menneskets livsledsagere på godt og ondt.

Steiner beskriver tillige hvordan sygdomme har deres ophav fra disse to væsners virke i os, og at visse typer medicin kan bruges til at formilde netop væsnerne. 

I bogen beskrives også et Europa som er præget at ufred og krig og en forklaring på dette gennem iagttagelse af de store folkeslag i Rusland og Europa samt det ’nye’ land Amerika.

Meget aktuelt i disse dage, hvor ufred og magtkampe igen fylder i vores hverdag. Jesper Schrøder vil forsøge at give et indblik i dette spændende område og vil prøve at give forklaringer på disse tendenser samt at kigge på at grupper af mennesker, ja hele folkeslag og lande, desværre også kan blive ’syge’.

Han vil derigennem drage paralleller mellem store og små organismer og væsner.

Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl. 19.30
Pris: 100.-
Arr. Nr. 2022-513

Jesper Schrøder
Jesper Schrøder. *1965, uddannet farmaceut i 1992. Gennem mange år ansat i den almindelige lægemiddelindustri. Siden 2010 ansat i Allergica, senest som administrerende direktør og kvalitetschef. Medlem af GAPID. (Gesellschaft Anthroposophischer Apotheker in Deutschland)

Del gerne denne begivenhed

Go to Top