Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dette års URSULA ZIMMERMANN-stævne tager temaet fra sidste år op igen: ’Grundstenen’.Kurset begynder i Audonicon, Skanderborg, fredag aften med en festforestilling, nemlig et program hvor KAIROS-eurytmiensemblet fra Dornach CH viser ’Grundsteinspruch’, ledsaget af introduktion og demonstration af udvalgte rytmer, og hvor Eurytmiensemblet Ildfuglen også optræder.

Workshoppen fortsætter i Antroposofisk Kulturhus i Højbjerg lørdag morgen og frem til søndag middag. Kurset tager form af samtale på ty/eng/da og eurytmiske øvelser.

Workshoppen er et arbejde med og om eurytmi som kunstart, og som sådan en fortsættelse af sidste års kursus. Enkle eurytmiøvelser gør det muligt at opleve sproglig-figurlige lag i Grundstensversene. Også for ikke-eurytmister kan det give et indblik i, hvad eurytmi er og kan som ny kunstart i forhold til et spirituelt tema. Det er muligt at deltage også uden forkendskab til eurytmi og grundstensstroferne, som vi dog anbefaler at man kender (kan rekvireres ved tilmelding hos jf@jeppeflummer.dk).

Kurset holdes primært på engelsk, men med mulighed for oversættelse begge veje. De eurytmiske øvelser forholder sig til den tyske originaltekst.

Evt spørgsmål rettes til jf@jeppeflummer.dk. Husk tilmelding senest søndag d. 7.oktober !!

(Billet til forestilling i Audonicon er inkluderet i kursuspris).

Tilmelding/betaling mrk. 2019-602 nødvendig senest fredag d.4. oktober 2019 til:

DOF Vendepunkt: info@vendepunkt.com  tlf. 2176 7311    Husk fødselsår/md./dag samt navn og adresse/mailoplysninger mhp. bekræftelse, program, yderligere oplysninger og evt litteraturforslag m.v.

Pris: 750,-/studerende: 550,- inkl. frokost lørdag, kaffe m.v. Inkl. forestilling i Audo-
nicon fredag.

Arr. nr. 2019-602
Fredag 11.10: kl. 19.30 (Audonicon)

Lørdag 12.10: kl. 09.00 – 17.00
(Antroposofisk Kulturhus)

Søndag 13.10: kl. 09.00 – 11.30
(Antroposofisk Kulturhus)

OBS: Fuldt dagsprogram tilsendes med bekræftelse ved tilmelding.