Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredraget vil bringe betragtninger over Fadervor-bønnen i dens spirituelle struktur, der indeholder en sammenhængende bønnens og meditationens Kristusvej tilbage til Faderen, som vi som menneskehed forlod ved karmafaldet (syndefaldet). Fadervor-bønnen indeholder i koncentrerede bønner hele vores fortidige udvikling som menneskehed, såvel som den vej, der fra fremtiden kalder os igennem Kristus-hierarkierne. Foredraget vil bringe betragtninger over Fadervor-bønnens første tre bønner; bønnen om Navnet (Helliget vorde dit Navn), Riget (Komme dit Rige) og Viljen (Ske din Vilje, såsom i Himmelene, således også på Jorden), på en sådan måde, at den moralsk-spirituelle forædlings- og skolingsvej, som er knyttet til disse bønner, vil blive belyst.

Om foredragsholderen:
Jan Haugsted Brahm, årgang 1960, er sammen med Maja Lucia Brahm og Willi Seiß initiativtager til Theophilus – Seminarer, Rådgivning og Udgivelser, som han idag leder. Theophilus-skolen råder over erkendelser om den kristne hermetisme samt om den antroposofiske og den rosenkreuzeriske skolingsvej. Jan Brahm studerede hos Willi Seiß i dennes ’Freie Hochschule am Bodensee’ fra 2001 til 2013, hvor Seiß døde.
Fra Theophilus Forlag er udkommet ’Den kristologiske skolingsvej – en skitse over dens første stadier’, ’Menneskets forhold til de åndelige væsner i det III. hierarki’ og ’Kristi ofre for menneskeheden’, ’Johannes-åbenbaringen og Den Evige Apokalypse’, ’Erkendelser om Sophia – Sjælens vej til Sophia’, samt ’Betragtninger over Willi Seiß’ liv og Værk.’