Indlæser Begivenheder

Foredrag af Knud Thorbjørn Hansen

Retningslinjerne for at leve et frit liv med  bevidst åndelig aktivitet er mange. Rudolf Steiner har skabt et solidt fundament  for åndeligt arbejde og har videregivet nogle  åndsvidenskabelige retningslinjer, som kan  sætte det enkelte menneske i stand til at gå en  ny bevidst udviklingsvej i frihed.

Vi lever i en usikker tid fyldt med ‘fake news’,  massemanipulation, angst, frygt, isolation,  afhængighed, overgreb og misbrug af  individer, slægters og landes rettigheder og  værdier. Tiden vi lever i, skriger efter vågenhed,  sammenhold og et nyt menneskeværdigt og  sundt balanceret tregrenet samfund, som alle  kan føle sig som en betydningsfuld del af.

Vi lever i en kaotisk tid, hvor det enkelte  menneske søger mening i tilværelsen og en  mere enkel vej i livet.  

Ovenstående vil blive belyst i aftenens  foredrag med det formål at alle deltagere har  mulighed for at få nye vinkler på sig selv, eget  liv og nye tilgængelige livsmuligheder.

Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl. 19.30
Pris: 100.-
Arr. Nr. 2022-501

Knud Thorbjørn Hansen. *1963.
Uddannet specialpædagog (misbrug). Studeret på Novalis College, Sydafrika.  Udannet socialøkolog, SEA & uddannet ved  Coen v. Houten, NALM.Uddannet spirituel-integrativ terapeut, coach,  mentor & udviklingskonsulent. Har arbejdet i ind- og udland, og afholdt  kurser, seminarer og foredrag med inspiration i  det antroposofiske menneskebillede.

 

Del gerne denne begivenhed

Go to Top