Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

v/ Inger & Christine Flummer

Klimabevidsthed, æstetik og et personligt udtryk behøver ikke at være modsætninger. Vi kan give genbrugsmaterialer nyt liv og æstetisk udtryk, hvis vi f.eks. bruger dem til reparationer, til at udsmykke tøjet, eller til at lave smykker og accessoires af.

Christine vil vise eksempler på, hvordan en reparation kan blive en del af det personlige udtryk og udsmykke frem for at skænde et stykke tøj. Både ved brug af lapper, broderi og måske særligt de smukke japanske sashiko-sting, som har været brugt i århundreder til at lappe og forstærke arbejdskimonoer på landet i Japan.

For Inge er genbrug en leg med restprodukter, som plastikposer, cykelslanger, grønsagsnet, plastikringe og ugeblade. En leg, der giver nyt liv til materialer der ellers ses som affald. Hun giver et indblik i nogle teknikker og muligheder for selv at arbejde med disse og finde inspiration.

For både Christine og Inge er genbrug i højere grad en inspirationskilde end en begrænsning af kreativiteten – og det er denne glæde og legesyghed de gerne vil dele ud af.

Medbring gerne selv rester, slidt tøj eller lign. Der vil være materialer til at afprøve de viste teknikker. Medbring madpakke – kaffe/te serveres.

Tilmelding senest 13.03
Pris 395.-
medbring madpakke
Arr. nr. 2020-305

 

Inge Flummer. *1951.

Uddannet på Skals Håndarbejdsskole. Læreruddannelse fra Goetheanum, Basel. Mange års erfaring fra håndarbejde og håndværk på Rudolf Steinerskolen i Århus.

Christine Flummer. *1981.

Cand. scient. i agrobiologi. Fysiologisk hundemassør og engageret up-cycler. Indehaver af firmaet Remade Bliss.