Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kursusdag med Dorthe Rosendahl.

For dig, som vil lære sproget nærmere at kende. Det drejer sig ikke om at lære et nyt sprog, men om sproget som sådan. Kunne sproget måske længes efter at blive mere kendt og set?

Det består af konsonanter, vokaler, rytmer. Det der ligger mellem ordene, altså i pauserne, og sprogets bevægelser. Hvis sproget ‘kun’ er et kommunikationsmiddel, vi benytter til at give hinanden beskeder med, har vi så brug for sådan et kursus? Sproget kan bevæge sig, sproget er bevægelse, og hvis vi bevæger os med det, og jo mere vi bevæger os med det, jo mere bliver vi bevæget af det.

Når vi spørger: Hvad vil sproget, må vi se teksten og lytte os ind i den. Det gør vi ved at gå rytmen, mime teksten, dramatisere den uden ord, tegne den, lukke øjnene og se billederne for os i sjælen. Og når vi er kommet så langt, begynder teksten efterhånden at leve i os, og vi kan gøre den mere levende end før.

Vi vil varme op med taleøvelser og arbejde med digte på den ovenfor beskrevne måde. I må også gerne tage tekster med selv, så ser vi på dem.

Minimum 5 deltagere. Medbring mad. Jeg sørger for te og kaffe.

Pris 350 kr.

Tilmeldingsfrist 25/10 på mail: Rosendahl@audonicon.dk