Indlæser Begivenheder

Debatforum ved Oliver Schouw

Vi mennesker forvalter tre ting, sammenslutninger af mennesker i institutioner og organisationer, vi forvalter deres økonomi og vi forvalter naturen, den fysiske verden. Den almindelige måde at agere i verden på er typisk, at et problem afhjælpes med symptombehandling der så afføder en kædereaktion af utilsigtede konsekvenser.
Som et forslag til en anden måde at agere på har Allan Savory fra Zimbabwe, i sit arbejde med tusindvis af andre mennesker i løbet af livet, udviklet Holistisk Management. En ramme for vores beslutninger, så de bliver taget i overensstemmelse med et ønske om, hvordan vores liv skal være, samt hvilken verden der skal opretholdes, eller skabes, for at vores børne- og oldebørn kan fort-sat leve, som vi også selv ønsker at gøre det.
Ved aftenens foredrag vil Oliver Schouw forklare mere om denne ’rammesætning’, og lave en øvelse med aftenens deltagere for, hvordan man kan begynde at tage beslutninger i overensstemmelse med en holistiske sammenhæng.
Tilmelding: Ingen
Mandag 11.03. kl. 19:30
BEMÆRK ugedag
Pris: Ikke medlemmer 80 kr. / medlemmer 60 kr.
Arr. Nr. 2024-810


Oliver Schouw. Ejer og driver Hvidmosegård sammen med sin kone på Tiufkær Mark. Har siden 2014 været beskæftiget i biodynamisk landbrug, Har også studeret mange andre forvaltningsmetoder som Holistisk Management og Regenerativt Landbrug

Del gerne denne begivenhed

Go to Top