Hvordan får vi næring for både krop, sjæl og ånd?
Foredrag ved Jens-Otto Andersen søndag den 28. jan, 2024 kl. 14 – 17.
Cafeen vil være åben fra 13.30 – 17.30
Det sker på Rathsacksvej 30 ved Frederiksberg Metro.
Stikord til oplægget
Vi får løbende nye historier om giftstoffer i drikkevandet og pesticidrester på frugt og grønt.
Krydderierne i supermarkedet, der er dyrket uden jord, bliver anprist som særligt klimavenlige.
Permakultur og regenerativt landbrug bliver anprist som vejen frem.
Hvad er op og ned i alt dette?
Hvad er ernæringsværdien af frugt og grønt fra økologisk og biodynamisk dyrkning? Og er de biodynamiske fødevarer sundere?
Sidst men ikke mindst vil foredragsholderen omtale baggrunden for 100-års-jubilæet for det biodynamiske landbrug i 1924.
Jens-Otto Andersen
Landmandsuddannet og agronom Ph.D. fra Landbohøjskolen 2001. Har siden 1997 arbejdet i Biodynamisk Forskningsforening, især med udvikling af den såkaldte biokrystallisations-metode, og en test for agurkers vitalitet. Holder løbende oplæg om fødevarer og sundhed. Udgav i 2016 bogen ’Vitalitet – fra muld til mave’, med engelsk udgave i 2019, samt bogen ’En Biodynamisk Guide til Fødevarekvalitet i 2022.
Arrangør er Biodynamisk Forbrugersammenslutning.
Evt. tilmelding kan ske til: Lars Mikkelsen, Toftevænget 30, 3320 Skævinge. Tlf. 4828 8700. Mail-adr:
Entre: 80 eller 100 kr.