Indlæser Begivenheder

– seks aftner i København fra 21. marts 2023

NB Bemærk datoen.

Vestlig meditation tager udgangspunkt i det almindelige hverdagsliv og hjælper med at åbne for en bevidst kontakt til mere subtile lag af erfaringen. Meningen er, at man gradvist øver sig i at opleve dybere resonansmuligheder mellem omverdenen og den indre erfaring.

Kurset vil introducere tre grundlæggende praksisformer:

1. Meditations- og koncentrationsøvelser, som tager udgangspunkt i sprog eller billeder
2. Metodiske sanseiagttagelser af naturfænomener eller kunstværker med efterfølgende fordybelse i erfaringen
3. Undersøgende dialogarbejde, hvor man skifter roller mellem at undersøge egne erfaringer og være aktivt lyttende til den anden

Kursusholderne er Tomas Johansen (læge) og Henrik Sørensen (seminarielærer), der har mange års erfaringer med meditation og fordybelse bag sig.

Hvis du er interesseret så mødes vi seks aftner fra kl. 17-20.15 på Byens Steinerskole i København (Otto Busses Vej 47, 2450 København SV). Den første gang er en gratis prøveaften den 21.marts, hvor du har mulighed for at smage på undervisningen uden at være forpligtet på en tilmelding. Datoerne for de næste 5 kursusgange finder vi sammen efter tilmeldingen – udgangspunktet er at vi mødes ca. hver anden eller tredje uge. Prisen for hele kurset er 1000 kr – inklusiv kaffe og te.

Skriv til hensoerensen@hotmail.com eller brug kontaktformularen her på hjemmesiden, hvis du er interesseret i at deltage. Hvis du i første omgang blot er interesseret i at kigge ind den første aften, skal du også kontakte os, så vi ved hvor mange der kommer. Du er også velkommen til at stille spørgsmål til kurset over mailen.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top