Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nadja Obermöller, sang – Ulla Erml, klaver

Foredraget vil rette opmærksomheden mod strømninger i musikken i årene 1880-1920, og sammen vil vi denne aften fordybe os i senromantikkens lied-kunst.

I den musikalske afdeling vil der blive fremført lieder af bl.a. Gustav Mahler, Hugo Wolf og Richard Strauss, samt klavermusik af Alexander Skrjabin og Claude Débussy.

Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl. 19.30
Pris: 100.-
Arr. Nr. 2021-111

Nadja Obermöller. *1967. Private sangstudier i New York og Tyskland. Opera-masterclass i Assisi og Rom. Inspireret af Rudolf Steiner i sine studier af sang og klang. Uddannet Steinerpædagog og klangmassør. Har taget kirkesanger-uddannelsen på Vestervig Kirkemusikskole og er ansat som kirkesanger i Fredenskirken. Underviser i sang og kor på DOF Vendepunkt. Har arbejdet med HjerteKlangCentrering siden 2013.

 

Ulla Erml. *1946. Uddannet som pianist på Det Jyske Musikkonservatorium. Videregående studier på Janacek Akademiet i Brno samt hos Guido Agosti i Rom og den legendariske russiske pianist Tatiana Nikolayeva i Tours. Har i en årrække været tilknyttet Aarhus og Aalborg Universitets musikinstitutter samt Nordjysk Musikkonservatorium som klaverlærer. Klaverlærer ved Århus Musikskole.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top