Indlæser Begivenheder
Fra fredag den 21. til fredag den 28. juli  2023
Kulturhuset i Järna, Sverige

PORTEN erkendelse og oplevelser ved tærsklen til den åndelige verden

 

Kære venner!
I år fortsætter vi vores arbejde fra juli 2022 i den Frie Højskole for Åndsvidenskab og som en bro til 100årsmarkeringen næste år. Vi vil indbyde til en aktiv individuel deltagelse med et program, som giver tydelig plads til dette. Vi vil udvikle en samtalekultur med rige muligheder for samtale i mindre grupper kombineret med kunstnerisk udfoldelse. Temaet bliver grænsen til den åndelige verden, hvad vi møder der, og hvordan vi oplever den. Vi håber på en uhøjtidelig udveksling af personlige erfaringer. Mødet vil således have en værkstedskarakter og være lydhør over for forskellige erfaringer og perspektiver på vores højskole.

Dette nordiske initiativ annonceres nu med det formål endnu en gang at skabe et møde som en fælles indsats for udviklingen af højskolen.

Den første weekend fra fredag den 21. til søndag den 23. juli, er åben for alle, der vil vide mere om højskolens fordybende antroposofiske arbejde. Her ønsker vi at komme med en fri beskrivende karakter de situationer, man møder på vejen til erkendelse.

Fra den 23. juli til den 28. juli om eftermiddagen arbejder højskolens medlemmer med klassemantraerne som frie timer og i samtalegrupper, og til denne del skal du medbringe det blå medlemskort.

Som et forsøg vil vi også i år invitere til et kunstnerisk dybdegående arbejde, der bliver gennemgående igennem begge dele af mødet og er åbent for alle. Alle eftermiddage og aftener er der aktiviteter, som står i en forbindelse til hovedtemaet, hvor deltagelse ikke kræver medlemskab af højskolen. Nogle af eftermiddagens arbejdsgrupper forbereder også en “festforestilling” den sidste aften. Vi inviterer dem, der har noget på hjerte, til at give kunstneriske bidrag til temaet.

Hjerteligt velkommen!


ANMELDELSESFORMULAR findes her

INDKVARTERING og PROGRAM findes her

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte
Jakob Andersen på telefon 42562830 eller
jakobandersen@mail.dk

Del gerne denne begivenhed

Go to Top