Et foredrag ved Jens-Otto Andersen
Med mulighed for spisning.
Stikordet til oplægget
Ernæringsvidenskaben ved rigtigt meget om næringsstoffer – vitaminer, proteiner, antioxidanter osv. – men meget lidt om vore fødevarer som levende organismer, og herunder om deres vitalitets-egenskaber, deres evne til at opretholde deres livsprocesser og livscyklus under ekstremt pres. Vi ser på vitaliteten hos konventionelle, økologiske og biodynamiske afgrøder og fødevarer, og på de tre områder hvor vore fødevarers vitalitet er truet: dyrkning, planteforædlingen og forarbejdningen. Og sidst men ikke mindst: hvordan vi i praksis får vitalitet ind i kosten og op på tallerkenen?
Program.
Kl. 18 Biodynamisk vegetarisk suppe med brød. Skal bestilles ved tilmelding, pris 50 kr.
Entré 60 kr., altså 110 kr., hvis man vil deltage i begge dele.
18.45 holder Jens-Otto foredraget.
Derefter er der muligheder for spørgsmål og udvekslinger om aftenens indhold.
Jens-Otto er landmandsuddannet og agronom med Ph.d. fra Landbohøjskolen.
Han har siden 1997 været koordinator i Biodynamisk Forskningsforening, med udvikling af biokrystallisations-metoden, med tests af homøopatiske højpotenser og med agurkers vitalitet.
Han skrev i 2016 bogen ”Vitalitet – fra muld til mave”, og en engelsk udgave heraf udkom i begyndelsen af 2019.
For at få suppe skal man have bestilt den senest 13. feb. Der kan betales på forhånd ved
Merkur Andelskasse reg. 8401 kt.110 7442, så er dette praktiske ordnet. Suppebestillingen er bindende. Det vil glæde os, hvis du selv medbringer en dyb tallerken og bestik – spare opvask.
Der kan også betales på stedet.
Arrangør er Biodynamisk Forbrugersammenslutning.
Evt. tilmelding kan ske til: Lars Mikkelsen, Toftevænget 30, 3320 Skævinge. Tlf. 4828 8700. Mail-adr:
Lars@T-Mikkelsen.dk Hvis du som tilmeldt bliver forhindret, så afgørende at du melder fra.
Folk fra ventelisten kan da komme med – ellers står der tomme pladser.