Indlæser Begivenheder

Knud Thorbjørn Hansen
Skoleleder & underviser

Psykoterapi og terapeutisk arbejde ud fra det antroposofiske menneskebillede – er Hjertets vej.

Psykoterapeuter – uanset om det er psykoterapeuter eller psykologer med en overbygning, så fungerer de på vidt forskellige måder afhængige af deres basisuddannelse og i kraft af deres mange forskellige trosretninger og tilhørende menneskesyn, livsanskuelser, terapeutiske metoder, værktøjer og indlærte processer. Den psykoterapi, som en klient kan blive eksponeret for, er derfor af meget variabel karakter. Uanset psykoterapeutiske uddannelsesinstitutioner og tilhørende fagforeninger i Danmark, som forsøger at skabe ensartethed og dokumentation for et såkalt ensartet, højt fagligt og evidensbaseret niveau.

Når et menneske søger hjælp hos en psykolog eller en psykoterapeut er det ofte et menneske i krise, et menneske i nød, sorg og med udfordringer, hvor dets livsmestringsfærdigheder og evne til at håndterer eget liv ikke rækker. Tro, håb og kærlighed er truet. Hvad er dette menneskes største smerte og længsel? Hvad har det brug for?

Aftenens foredragsholder vil belyse mulige etiske dilemmaer i ovenstående, hvordan den materialistiske tilgang kan være et prolem og på hvilken måde en terapeut funderet i det antroposofiske menneskebillede stræber efter at arbejde. Efterfølgende vil der være mulighed for dialog og debat.

Hold nr:
F-2023-516

Tilmelding her

Knud Thorbjørn Hansen
skoleleder@vendepunkt.com
Tel: 21767311

Reg. Psykoterapeut, specialpædagog (misbrug) og uddannet coach, mentor og udviklingskonsulent.

Studeret på Novalis College, Sydafrika, uddannet socialøkolog ved SEA og uddannet ved Coen v. Houten, NALM. Tidligere engageret medlem af Association for Social Development.

Har arbejdet i ind- og udland og afholdt kurser, seminarer og foredrag med inspiration i det antroposofiske menneskebillede.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top