Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag af Clara Ussing

Hvorledes kan steinerpædagogikken være med til at skabe fremtid for de mest underprivilegerede og fattige børn og unge i Afrika?

Sanduko – Forening for internationalt waldorfpædagogisk hjælpearbejde – er en dansk hjælpeorganisation, der siden begyndelsen

af  1980’erne har været aktiv i Afrika med menneskelig og økonomisk udviklingshjælp til opbygning af steinerskoler og -børnehaver.

Sanduko har et stærkt netværk i  Afrika med alle sine forskelligartede og brogede skoler  – en skole på Zanzibar, én  i slumområderne i Cape Town, i Uganda, i Tanzania osv.; Sanduko har  særlig fokus på den store moderskole i Kenya, Rudolf Steiner-Skolen i Nairobi i Kenya.

Eleverne på denne skole kommer fra de fattigste slumområder i Nairobi og bærer alle på extremt tunge livsskæbner og livsomstændigheder.

Skolegangen ændrer totalt livsmulighederne for disse børn

Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl.19.30
Pris: 85.- / 65.-
Arr. nr. 2019-503

Clara Ussing. *1954. 40 års arbejde på Steinerskolen i Vejle, dels som klasselærer, i en årrække også som skoleleder. Siden 1990 aktiv i Sanduko med fundraising, sponsorarbejde og nyhedsbreve som hovedopgaver.