Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Af Nadja Obermöller Svenningsen

Sammen vil vi gå på opdagelse i det potentiale, som den hjertecentrerede klangbevidsthed åbner for os. Vi vil skabe et oplevelsesrum for dybe menneskelige kvaliteter, som det at kunne være lyttende og klingende på samme tid. Når vi klingende centrerer os i hjertets muligheder, kan vi åbne et kreativt rum, hvor vi kan opleve os i samklang med os selv og vores næste og samtidig være i samklang med helheden. Det er en glæde, som med fordel kan øves i et klingende fællesskab.

Sansende vil vi fordybe os i vokalernes og konsonanternes skaberkraft. Hvilke dybere perspektiver ligger der i det i fællesskab syngende, sig selv balancerende og klangcirkulerende menneske? Vi deler glæden ved at udtrykke os i kor og nyder den sjæls-styrkende kraft i fællesklangen.

Vi synger enkle årstidssange og kanons.

Kom frisk og sangglad!

Tilmelding senest 19.08.2019
Pris: 395.-
Arr. nr. 2019- 901
Min. deltagerantal 10 / max 12

Nadja Obermöller Svenningsen. *1967. Private sangstudier i New York og Tyskland. Opera-masterclass i Assisi og Rom. Inspireret af Rudolf Steiner i sine studier af sang og klang. Uddannet Steinerpædagog og klangmassør. Har arbejdet med HjerteKlangCentrering siden 2013. Kirkesanger i Fredenskirken.