Indlæser Begivenheder

Dialog- og debatarrangement med Erik Lemcke

Indledningsvis vil der være et socialøkologisk oplæg om fundamentet for den gode dialog, samtale inklusive træning i øvelser der sikrer en konstruktiv dialog, hvor alle bliver hørt. Oplægget er baseret på Rudolf Steiners spirituelle menneskebillede.  Herefter følger en kreativ proces og efterfølgende en åben debat. Deltagerne får lejlighed til igennem den gode dialog i samtalegrupper at betragte nogle af tidens store spørgsmål. Spørgsmålene til dialogen vælges senere, men kunne feks. tage udgangs punkt i:  

  • Krig eller fred i Ukraine
  • Klimadebatten.
  • Coronahåndteringen, såvel i et sundhedsmæssigt som politisk og samfundsmæssigt perspektiv.

Alle dialoger tager udgangspunkt i en række konkrete spørgsmål. Du vil ikke bare få en god dialog, men vil også have fået træning i at benytte værktøjer, som kan anvendes i hverdagens samarbejdssituationer og møder.

Tilmelding: 05.11  info@vendepunkt.com
Tidspunkt: kl. 10.00 -15.00
Pris: 150 + 50.- fortæring = i alt kr 200.-
Arr. Nr. 2022-305

Erik Lemcke
Erik Lemcke. *1944. Master i Socialt Entreprenørskab (MSE). Udannet som socialøkolog. Har siden arbejdet som udviklingskonsulent i ind- og udland, givet seminarer og holdt foredrag om emnet og dets baggrund i antroposofien.

Udgav bogen Social Ecology in Holistic Leadership i 2021. Har desuden arbejdet med organisk formede skulpturer siden 1994.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top