Indlæser Begivenheder

Kombucha er en fantastisk gavnlig og læskende drik, der er resultatet af en fermenteringsproces af varierende længde og karakter. Den brygges i udgangspunktet på te, sukker, starterkultur og en SCOBY (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast), men man kan sagtens, som vi vil se, erstatte teen og sukkeret med andre udtræk såsom urter og honning. En kombucha er altså ikke bare velsmagende, den er også velgørende for helbredet, idet at den indeholder en række gode bakterier.

Workshoppen vil primært koncentrere sig om kombuchas mangfoldige smagspotentialer – fra de læskende af slagsen med sommerens urter og bær til de mere vinøse af slagsen. Der vil blive introduceret til kombuchaens historie og sundhedsmæssige virkning, og vi vil smage på færdigbryggede kombucha samt give os i kast med at igangsætte egne kombuchadrikke.

Alle får udleveret en SCOBY, fermenteringsglas og diverse ingredienser til det personlige udtræk.

Vi glæder os til at se dig!

Pris: 400,-

Der serveres kaffe, the og en lille forfriskning til kurset.

Underviser:Line Bak

Læs mere og tilmeld dig her: https://bonsaiinstitute.dk/kombucha/

Del gerne denne begivenhed

Go to Top