Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Erik Lemcke

Rudolf Steiner har i Frihedens filosofi og i sine tregrenings-foredrag givet retningslinjer for hvad frihed er, på det moralske niveau såvel som i relation til hvorledes vi kan udvikle et sundt samfund.

I mit indlæg vil jeg perspektivere nogle af de bestræbelser der har været på at realisere Rudolf Steiners principper for et tregrenet samfund. Blandt andet med udgangspunkt i Nicanor Perlas’ fokus på hvilke områder af samfundet friheden relaterer sig til, og hvad det har af konsekvenser når det ikke sker.

Der vil efterfølgende blive lagt op til dialog, hvor deltagerne, ud fra egne erfaringer, bidrager med deres opfattelse af på hvilke områder begrebet frihed misbruges.

Tilmelding: 20.02 – info@vendepunkt.com
Tidspunkt: kl 10-14
Pris: gratis
En let frokost kan tilkøbes (50 kr.). Angiv ved tilmelding.
Arr. Nr. 2022-304

 

Erik Lemcke. *1944. Master i Socialt Entreprenørskab (MSE). Udannet som socialøkolog. Har siden arbejdet som udviklingskonsulent i ind- og udland, givet seminarer og holdt foredrag om emnet og dets baggrund i antroposofien.

Udgav bogen Social Ecology in Holistic Leadership i 2021. Har desuden arbejdet med organisk formede skulpturer siden 1994.

 

Del gerne denne begivenhed

Go to Top