Indlæser Begivenheder

Foredrag ved Torben Andreasen
Foredraget om Geometriske figurer omhandler tilblivelsen af disse samt processen i tilblivelsen af værkerne, foruden sammenhængen mellem at arbejde med geometrien og derigennem lære en del om sig selv som menneske.
Der vil om aftenen være udstilling af de geometriske figurer lavet i bronze af Torben Andreasen.
Udstillingen åbner kl. 18.45, hvor der også vil være lejlighed til at tale med Torben Andreasen. Foredraget begynder kl. 19.30.
Efter foredraget er der kaffe/te og kage, hvor der er mulighed for yderligere uddybende samtale med Torben Andreasen.
Tilmelding: Ingen
Onsdag 28.02 kl. 18:45
BEMÆRK tidspunkt
Pris: Ikke medlemmer 80 kr. / medlemmer 60 kr.
Arr. Nr. 2024-534


Torben Andreasen *1976. Autodidakt kunstner fra Aarhus, uddannet lærer og passioneret omkring geometri, kunst og deres sammenspil. Torben har ikke taget den snorlige vej i livet, men har været en rejsende både i den ydre verden, men også i den indre. På trods af en kraftig blodprop dimitterede han fra læreruddannelsen i 2018, hvor han samtidig opdagede en slumrende kærlighed både til formidling og dannelse, geometri og matematik. I sit arbejde med den gyldne proportion, og med det kunstneriske islæt, der søger at spejle en naiv fascination af matematik og videnskab, men drevet af en intuition, der påbyder vedholdenhed, er de fem former, der nu kan ses på udstillingen fremkommet. Ifølge kunstneren skal de betragtes som et hvilepunkt på en fortløbende rejse mod dybere indsigt.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top