Indlæser Begivenheder

Vær Rask!

Vejen til et stærkt immunsystem

Kursus over 6 gange med Rolf Kjær (Helseeurytmist) Tomas Johansen (læge)

Om samspillet mellem psyken, nervesystemet og vores immunforsvar – og om hvad vi selv kan gøre, i forskellige retninger, for at styrke og optimere vores modstandskræfter.

  • Afhænger vores sundhed udelukkende af ydre faktorer?
  • Afhænger det blot af indre faktorer som arvelighed, genetik og alder?
  • Kan vi selv påvirke vores immunsystem?

Videnskaben har igen og igen bevist, at der er en tæt sammenhæng mellem hvordan vi har det psykisk og om vi er tilbøjelige til at få infektionssygdomme. ”Psyko-neuro-immunologi” kalder man dette fænomen, som også beskæftiger sig med mere kroniske tilstande som allergier, autoimmune sygdomme m.m.

Ud fra en blanding af moderne videnskab og antroposofisk menneskekundskab giver forløbet redskaberne til, på sigt, at skabe et sundt indre ”Immun-klima”. Det ledsager den enkelte i at nå frem til en individuel oplevelse af en sund Immunsituation.

Kursusforløbet strækker sig over seks eftermiddage, hvor der gives en baggrund til at forstå samspillet mellem vores psyke, personlige stressniveau og sygdom, samt hvordan vi selv kan påvirke vores immun-styrke gennem kosten, styrkende bevægelsesøvelser (Helseeurytmi), mentale teknikker med mere.

Hver eftermiddag starter med et tematiske oplæg, herefter øves der i fællesskab, som forberedelse til at den enkelte deltager kan øve videre derhjemme.

Målet er at alle, der aktivt deltager i kurset, i slutningen af forløbet helt konkret har et lidt stærkere immunsystem, redskaber til at styrke det yderligere samt en personlig oplevelse af hvordan det føles når immunsystemet, på sund vis, formår at ”Holde Hus”.

Målgruppe

Kurset henvender sig til alle, der gerne vil vide mere og som har lyst til at gøre øvelser dagligt over en periode, for at se konkrete resultater.

Dato og tid

15:30 til 18:30, én torsdag 22.02.24 og fem fredage: 8.03, 22.03, 12.04, 26.04, 17.05 alle 2024

Sted

Antroposofisk Kulturhus, Rathsacksvej 30, 1862 Frederiksberg C

Undervisere

Rolf Kjær (Helseeurytmist) Tomas Johansen (læge)

Pris

4900,- for hele forløbet inkl. kaffe og te i pauserne. (Det er muligt at betale kurset i rater)

Tilmelding: vaerrask@gmail.com

Del gerne denne begivenhed

Go to Top