Indlæser Begivenheder

At Se Kunst – Skabende kunstbetragtning.
14. april til 19. april 2020

Basel og omegn byder på rige kunstværker, som rejsens deltagere får mulighed for at leve sig ind i. Her et udvalg:
Goetheanum i Dornach (kendt af mange). Vi bruger en hel dag i Dornach for at finde veje ind i Rudolf Steiners kunst, både billedkunst, skulptur og arkitektur.
Basels kunstmuseer er forbløffende righoldige. Vi vil følge spor af kunstens udvikling fra Renæssance til moderne kunst. Det vil ske på Basel Kunstmuseum og på Fondaton Beyeler (Basels ’Louisiana’)
Isenheimer Altret af Grünewald er en af de helt store kunstneriske perler. Vi vil bruge en dag på at besøge Colmar, hvor dette hovedværk har til huse.

Kunstrejsen er både individuel og grupperejse således: deltagerne sørger selv for transport, logis og kost medens al undervisning og udforskning af kunstværkerne er fælles. Vi er naturligvis gerne behjælpelige med råd og vejledning.

Ove Frankel har gennem 30 år udviklet en metode til skabende kunstbetragtning og har ledet kunstrejser med elever fra 12 klasse og med voksengrupper til bl.a. London, Paris, Berlin og Firenze.

Hvis du er interesseret kan du sende en mail til Ove Frankel , info@udviklingskunst.dk og du kan se flere detaljer og hele programmet på hjemmesiden www.udviklingskunst.dk
Pris for al undervisning, entreer mm. bliver ca. 4.000 kr. (Entreer er dyre i Basel)

Del gerne denne begivenhed

Go to Top