Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag af Asbjørn Søndergaard

Et af de mest centrale begreber, når det gælder digital fremstilling af byggeri, er formfrihed – dvs. de geometriske frihedsgrader som en bestemt byggeproces tillader. Frihedsgraden er af afgørende betydning for formgivningen af byggeri, og netop nogle af de mest ikoniske eksempler fra verdensarkitekturen er opnået ved gennem byggeteknisk innovation at skubbe grænserne for det mulige. Som markør for en grundlæggende forvandling af det 21. århundredes arkitektur står netop robotteknologien, som gennem høje frihedsgrader tillader realiseringen af dristige visioner, der indtil for nylig måtte forblive på tegnebrættet. Hvad kan denne formfrihed anvendes til?

Gennem eksempler fra egen ph.d.-forskning og arbejde som teknologidirektør for Odico A/S samt udviklingssamarbejder med nogle af verdens førende tegnestuer vil Asbjørn Søndergaard gå igennem en række mulige veje for byggeriets transformation.

Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl. 19.30
Pris: 100.-
Arr. Nr 2022-113

Asbjørn Søndergaard. *1982. Uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus. Forsker til daglig som ph.d.-stipendiat ved Arkitektskolen i computergenereret design og produktion af optimerede betonkonstruktioner. Grundlagde i 2012 Odico Form Work Robotics, børsnoteret 2018, en teknologivirksomhed baseret i Odense, som producerer robotfremstillede støbeforme til beton- og byggeindustrien.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top