Indlæser Begivenheder

Fredag den 6. maj kl. 17.00
Foredrag v. Tina Hansen
Formand for foreningen Artemisia og biodynamisk landmand, rytmisk massageterapeut og antroposofisk homøopatisk behandler.

Vi lever nu i begyndelsen af Lysets tidsalder efter 5000 års mørke i Kali Yuga tiden. Hele verdensaltet står ved en afgørende skillevej, hvor den videre verdensudvikling nu afhænger af mennesket og menneskets nye bevidsthed og medskabende kræfter.
I denne tid er der arbejdet et nyt organ i hjernen hos mennesket; et organ som vi kan bruge til erindring om fortiden, om tidligere jordliv.
Det tankevækkende ved dette organ er, at det samtidig kan gøre os syge hvis vi ikke har evnerne til at anvende organet:
”At være i besiddelse af et organ og ikke have evne til at bruge det, fremkalder nervøse sygdomme af en ganske bestemt art, og disse nervesygdomme, som vil opstå, ved at man er i besiddelse af dette specielle organ og ikke kan bruge det, vil være meget rre end alle dem, som mennesket indtil nu kender.”
(Rudolf Steiner: ”Om meditation” s. 27)


Nogle af de nervemæssige vanskeligheder vi møder hos børn og voksne i dag, kan måske have baggrund i dette.
Vi vil forsøge at belyse denne sammenhæng ved at kigge nærmere menneskets udvikling igennem de forskellige kulturperioder frem til i dag. Hvordan har den nye åndsvidenskab, antroposofien, en vigtig rolle for menneskets sundhed?
Sted: Vidar Skolen, Brogårdsvej 63, 2820

Del gerne denne begivenhed

Go to Top