Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arrangementet er desværre aflyst pga. Corona.

Julebetragtning – Julesang – Lille Julemarked

 

Julebetragtning
  • Bliver Kristus født tusind gange
  • i Betlehem og ikke i dig,
  • du forbliver stadig tabt for evigt

Angelus Silesius (1624-1677)

Niels Henrik Nielsen vil i sin Julebetragtning kredse om dette og andre ord af den tyske mystiker Angelus Silesius – hvad kan de mon betyde?

Kunstnerisk indslag

Elever fra Vidar Skolens 8. klasse under ledelse af Alexandra Aia H. Bertelsen slår julestemningen an med julesange og -salmer.

Julebag & Julemarked

I pausen vil der være Julebags Café og et udsøgt Lille Julemarked.

Søndag den 19. dec. kl. 15.00 – 17.30

Antroposofisk Kulturhus København, Rathsacksvej 30.
Ønsker du at sikre dig billet kan du tilmelde dig her hér: tilmelding@antroposofiskkulturhus.dk eller telefonisk til Simone Simon på 26554461 

Entré: 60 kr. / 80 kr. / 100 kr. betales ved indgangen, hvor eventuelle ledige pladser kan købes.

Medvirkende

Niels Henrik Nielsen er uddannet musiker. Lærer på Rudolf Steiner-Skolen i Skanderborg og underviser på lærer- og pædagoguddannelsen Højskolen for Opdragelseskunst.  Foredragsholder.  Formand og landsrepræsentant for Antroposofisk Selskab i Danmark.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er b4cc3c2cde1646deb427fa2d048e2070-img19.jpg

Korleder Aleksandra Aia H. Bertelsen

Aleksandra Aia H. Bertelsen (f. 1987) er BA i musikvidenskab og cand. pæd. i musik fra Aarhus Universitet med efteruddannelse i børnekorledelse. Hun har 10 års erfaring som musiklærer i musikskolen og kordirigent for forskellige kor –  i 7 år bl.a. for Politiets Kvindekor i både Århus og København. I 2016 stiftede Aleksandra Den Kreative Skole København, som gennem samarbejde med skolerne tilbyder en bred vifte af kreative fritidsinteresser for børn og unge. Udover sit virke som fast dirigent for Ørestad Kor arbejder Aleksandra til daglig som musik-, kor- og klaverlærer på Vidarskolen i Gentofte. Interesse for antroposofi har hun fået med hjemmefra. Alexandra er elev fra Steinerskolen i Skanderborg.

 p.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top