Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Caféarrangement med Karoline og Karen Klarbæk

Karolines Klarbæks årsopgave på Steinerskolen i Aarhus i 2018 om ’Simpelt bæredygtigt design’ har ført til meget mere bæredygtig produktion for Karen Predbjørn Klarbæk, som er mor til Karoline.

De har gennemarbejdet alle processer i Karens garnvirksomhed ud fra en bæredygtig tankegang: Vanding af bomuld, fremstilling af garn, forsendelse, emballage, medarbejderes ve og vel, for bare at nævne nogle enkelte af de områder der er set på. Det bæredygtige arbejde og tankerne bag f.eks. monomateriale, hækling og meget mere vil Karoline og Karen Klarbæk fortælle om i fællesskab.

De der vil, kan prøve at hækle et net til frugt af enten garn lavet af plastflasker fra Karolines årsopgave, eller af økologisk bomuld, hvor vi også kender detaljerne om transport, vandforbrug osv.

Garn kan købes til arrangementet eller i forvejen hos ’Strikkepinden og den lille Zebra’ i Jægergaardsgade i Aarhus.

Tilmelding senest 25.11
Pris: 100.-
Arr. nr. 2020-306

Karen Klarbæk har en baggrund som tøjdesigner fra Kolding Kunsthåndværkerskole, som produktudvikler for bl.a. Lene Bjerre Design, Stof & Stil, Søstrene Grene og som produktchef for Bog & Idé-kæden. Er nu selvstændig som konsulent og indehaver af egen garnvirksomhed.

Karoline Klarbæk. *2000. Tidligere steiner–elev.  Afgang fra Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus med årsopgave om ’Simpelt bæredygtigt design’.