Indlæser Begivenheder

Asbjørn Søndergaard

Arkitekturen er traditionelt adskilt fra andre kunstformer gennem det forhold, at dens hoved opgave er at skabe rum for menneskeligt ophold og udfoldelse.

Som følge heraf opstår det grundvilkår, at enhver bygning må udfordre tyngdekraften og omgivelserne til en art duel med livet som indsats. Denne stiltiende kamp udspiller sig over hele bygningsværkets levetid – ofte århundreder – og tabes den, opstår bygningens kollaps; ofte med døden til følge for dem som befinder sig i den.

Igennem arrangementet vil vi betragte en række grundtemaer og kunstneriske ledetråde i udfoldelsen af arkitektur, med henblik på at give alle fremmødte en mulighed for at opdage nye dimensioner i deres oplevelse af bygningskunst.

Hold nr:
F-2023-510

Tilmelding her

Asbjørn Søndergaard
Uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus.
Forsker til daglig som ph.d.-stipendiat ved Arkitektskolen i computergeneret design og produktion af optimerede betonkonstruktioner.

Grundlagde i 2012 Odico Formwork Robotics, en teknologivirksomhed baseret i Odense, som producerer robotfremstillede støbeforme til beton- og byggeindustrien.

Del gerne denne begivenhed

Go to Top