Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

v/ Jette Rymer

å Hadruplund pågår et fortløbende samarbejde mellem fire institutioner: Hadruplund, Tornsbjerggård, STU/ Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus og Specialklasserne i Silkeborg, med fokus på sang- og musikundervisning samt musikterapeutiske øvelser.

Hvert andet år føjes et syngespil til, hvor eurytmi også indgår, og i indeværende undervisningsår arbejdes der med et syngespil om Carl Nielsens biografi. Teksten er skrevet af Torben Olesen, musikken komponeret af Jette Rymer, eurytmien formet af Anabritt Lundsgård

I spillet anvendes musikinstrumenter af forskellig art, sang, eurytmi og drama, og samtlige elever/beboere er aktive deltagere, hvilket er et af de væsentligste formål: et social-pædagogisk samarbejde med kunsten i centrum; en kunstudøvelse, der på alle måder virker styrkende og opløftende ind i deltagerne.

Denne aften i Vendepunkt kan tilhøreren/tilskueren få et indblik i dels selve spillet, dels i processen med de unge, – dog vises ikke et færdigt scenisk billede, da opførelserne først finder sted 3. juni 2020 i Hadruplunds sal – i alt fire opførelser.

Alle er velkomne til de ovenfor nævnte opførelser.

Tilmelding: Ingen
Tidspunkt: kl.19.30
Pris: 85.- / 65.-
Arr. nr. 2020- 510

Jette Rymer. *1950. Uddannet musikleder (AM) ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Har undervist som sådan ved Rudolf Steiner-skoler i mere end 40 år. Seminarielærer, foredragsholder og underviser i specialpædagogisk musikterapi.